Nyheter

Bli en aktiv ledare - så påverkar du din chef och dina medarbetare

Författare: Thomas Lundqvist

Tillhör du den typen av ledare som ibland känner dig klämd mellan högste chefen och medarbetarna? Då ska du läsa detta noga.

För nu är Thomas Lundqvist tillbaka med sin nya ledarskapsbok.

Bli en aktiv ledare - så påverkar du din chef och dina medarbetare.

Boken är unik för den lär dig BÅDE hur du med ett aktivt ledarskap lyckas uppåt och nedåt i företaget eller organisationen.

Med hjälp av vetenskapliga fakta, konkreta verktyg, beprövade metoder och insikter om hur människan fungerar får du kunskaper som kan utveckla ditt ledarskap – för alltid.
Läs mer »
Stå på dig - annars gör någon annan det
Har du lust att bygga en helt ny ryggrad?
I den här boken får du verktygen som behövs för att du ska kunna stå upp för dig själv och undvika att bli trampad på.
Du kommer att få lära dig hur man imponerar på folk och får respekt genom att visa integritet och hur du hanterar situationer som snälla människor ofta har svårt att hantera. Den här boken handlar om att bygga en ryggrad och är till för dig som är lite för snäll för ditt eget bästa.
Läs mer »
Konsten att spara pengar i ditt företag
Hur spar man pengar i företaget utan att det drabbar verksamheten?

Det är en smart fråga att ställa sig som företagare varje dag.
Den här boken ger dig 207 konkreta sätt att spara pengar så att det märks, inte bara varje dag utan i resultatet i slutet av året. Läs boken med en markeringspenna i handen och sluta slösa bort pengar som du kan använda till vettigare saker - en bonus till dig själv till exempel.

Om du vill ha pengar över i ditt företag - läs den
Läs mer »
Köp nu! Boken dina konkurrenter inte vill att du ska läsa
Vill du vet hemligheterna med varför folk köper saker och tjänster? Den här boken är skriven av ett proffs som vet och snart kan du veta också.
Det finns massvis med böcker skrivna om hur man ska marknadsföra sig med annonser, direktreklam, radioreklam, tv, Pay-Per-Click-annonsering, SEO, hur man ska använda sociala medier och så vidare. Men den här boken handlar inte alls om det.
 
Den här boken handlar om varför folk köper och hur du kan använda dessa insikter för att sälja mer. Om du följer tipsen, tricksen och hemligheterna kommer du att öka din försäljning. Garanterat, eller pengarna tillbaka.
 
 
Läs mer »
Jobba smartare - inte hårdare
Jobba smartare - inte hårdare
Måste man jobba naken för att få något gjort?
Visste du att författaren Victor Hugo var så lat att han tvingade sin betjänt att gömma kläderna så att Victor inte kunde gå ut innan han var klar med sitt arbete. Mannen som skrev ”Les Miserables” jobbade alltså naken. 

Det finns uppenbarligen många sätt att bli mer disciplinerad. 
Läs mer »
Sluta oroa dig
Här ska du få höra något hemskt:
Engelska forskare har precis räknat ut att varje normal människa slösar bort fem år och tre månader av sitt liv på att oroa sig i onödan. Fem år och tre månader! Man baxnar.
Deras undersökningar visar också att en normal person har upplevt 125 orosdagar under det senaste året – helt i onödan!

Hur slutar man oroa sig i onödan? 
De goda nyheterna är att det finns konkreta metoder som tar bort oro direkt. Det är just de enkla men effektiva metoder som vi har samlat i den här boken. Och det spelar ingen roll om du oroar dig över framtiden, räntorna, en flygresa, pengar, din relation eller din hälsa - handtagen för att lyfta bort oro 
Läs mer »
Gold Calling
 GOLD CALLING – Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesBokning är den enda bok du behöver för att kunna bli framgångsrik i ditt säljande per telefon! 

Det är bara att inse faktum. Vill du ha fler kunder måste du våga lyfta luren. Inte nog med det, du måste säga rätt saker också. Men många tvekar inför att ringa och är negativt inställda till kalla samtal. 

Bruce King är bäst i världen på att lära säljare att ringa. I Gold Calling ger han dig nya förslag och helt unika metoder som för alltid kommer att förändra din attityd till att ringa kallt. Det kommer att göra dig mycket framgångsrik på ditt företag. 
Läs mer »
Framgångsrika arbetsplatser
FRAMGÅNGSRIKA ARBETSPLATSER - En bok om human resurshantering

Att ta till vara på och reflektera över hur de mänskliga resurserna används och hanteras är kritiskt för att bemästra konsten att skapa framgångsrika arbetsplatser. Det krävs ett holistiskt synsätt där både den psykosociala och den fysiska arbetsmiljön används som en språngbräda för att nå framgång. 

 

Boken belyser betydelsefulla områden som är kopplade till Human Resource Management (HRM) så som grupputveckling, ledarskap, målsättning, motivation, belöning och kommunikation. Men också förändringsarbete, fysisk miljö som strategi, hälsopromotion och personalekonomi.

Läs mer »
Talangaccelererande ledarskap
TALANGACCELERERANDE LEDARSKAP är en inspirationsbok för dig som chef och ledare inom ett stort spektrum av områden och verksamheter. Den är vänligt inställd till dig som inte tycker att lagom duger.
Läs mer »
Ja! 2012
Ja! 2012
Sveriges 11 främsta inspiratörer om hur du blir lycklig
 
När var du lycklig senast?
 
Alla är vi olika. Därför blir vi lyckliga av olika saker.
 
För någon är lyckan i kärleken till en hund. För någon annan handlar lycka om att förverkliga sina drömmar. För en tredje är lycka att svara JAAA på en fråga som kan förändra hela livet.
 
Detta är tredje JA-Boken. Den berättar insperatörernas syn på lycka och ger dig konkreta tips på vad du kan göra för att bli ännu mer lycklig. Om du låter dig inspereras av deras texter har du alla möjligheter att själv skapa lycka i ditt eget liv.
 
15 Kronor per såld bok går till The Chiparamba Foundation, som hjälper barn i Afrika som blivit föräldrarlösa på grund av Aids. Chipapamba använder fotboöö som ett sätt att nå barnen för att utbilda den om hiv och aids och skapa hopp om framtiden.
Läs mer »
Så blir du en superbjörn
"Vet du att alla föds med superkrafter? Men de flesta lär sig inte att använda dem."
 
En dag kommer björnen Tryggve flygande och knackar på lille Villes fönster. Då börjar ett riktigt äventyr. För tryggve är inte vilken björn som helst. Han är en superbjörn....
 
I sju underbara historier berättar Tryggve hemligheter om livet. Saker som Ville behöver veta för att en dag kunna bli en superbjörn, han också. Vill du veta hemligheterna? Följ med på en spännande resa i sällskap med Tryggve Superbjörnen och Ville.
 
Känner du något barn som du vill ge en bra start?
Läs Så blir du en superbjörn tillsammans. Förmodligen lär du dig lika mycket som barnet.
 
Pris 178 sek ink frakt. Gäller idag.
Läs mer »
492 överlevnadstips för små företag i lågkonjunktur
I den här boken får du nästan 500 konkreta tips som du kan använda direkt för att lyfta ditt företag under lågkonjunkturen.

Du får smarta tips om hur du fångar upp kunderna, spar pengar och motiverar dig själv och personalen att verkligen ta i och paddla på uppströms. Alla tips går att använda direkt.

"492 överlevnadstips för små företag i lågkonjunktur är en positiv och lättsam bok som manar till handlingskraft och inger hopp. Precis vad vi behöver nu!"
Handelskammartidningen
Läs mer »
Styrelsefällor

Svårt att få ett väl fungerande styrelsearbete? Tyvärr är ni inte ensamma. Även stora och välskötta företag har gått i fällor som fått företagen att hamna på ruinens brant.


Den här boken bygger på verkliga händelser och beskriver åtta fallstudier i påhittade företag. Alla händelser har inträffat i verkligheten men då syftet inte har varit att hänga ut vare sig företag, ägare eller styrelseledamöter har de trettiotalet händelserna slagits samman i åtta påhittade företag.


Varje kapitel avslutas med en summering av vad som hände, vilka fällor som respektive styrelse gick i och vilka lärdomar ägare och styrelser kan dra av dessa. Att utvärdera och lära sig från misstag är tyvärr inte så vanligt. Detta trots att det är genom misstagen som utvecklingen förs framåt.

Vi hoppas att denna bok ska tjäna som tankeställare och som start för nästa generations goda styrelsearbete.
Läs mer »
Projektkommunikation - så får du den att fungera!
Är du projektledare och är osäker på hur du får effektiv kommunikation i dina projekt? Då är det här boken för dig!

Det är många gånger som projektledare får höra att de brustit i kommunikationen. När jag som projektledare försummat att informera de som slutligen ska ta emot det som projektet producerat och de har synpunkter som jag borde tagit med långt tidigare i arbetet kan det bli allvarliga konsekvenser. Ett annat exempel är om jag ger alltför mycket information på en gång och förväntar mig att alla uppfattat.

Ofta handlar återblickar på genomförda projekt kring kommunikation. Kommentarer som Vi fick ingen information! är tyvärr vanligt att höra i korridorerna efter avslutade projekt.

Med tanke på att 80 procent av en ledares tid består av kommunikation är det kanske inte så konstigt. Det är konstiga är snarare att så många böcker inom projektledningsämnet fokuserar på planering och metodik, istället för kommunikation.

I den här boken har jag samlat kunskap som har varit viktig i min utvecklingsresa för att bli en professionell projektledare.
Läs mer »
Våga leda modigare!

- Vill du bli en modigare ledare?

- Vill du ha modigare medarbetare i din organisation?

- Funderar du på varför det är svårare att vara modig i vissa organisationer, än i andra?

Lär dig mer om vad mod är, varför det leder till resultat och hur du gör för att skapa de förutsättningar som krävs för att du och dina medarbetare skall våga. 

Våga leda modigare! belyser ledarskapsutmaningar och ger dig konkreta verktyg att använda för att ta fram modet inom dig. För när något är lättare sagt än gjort, är det modet som saknas. Mod är inte svårt, bara lite läskigt.

Läs mer »
Det bor en hjälte i dig
Hej!

Vill du veta hur du kommer vidare om du har fastnat?

Eva Hyllstam är en erfaren företagsledare och utbildare.
Hon är expert på att hjälpa människor som har fastnat
att komma vidare.

I sin debutbok Det bor en hjälte i dig får du hennes
bästa råd för att du ska få det liv som du vill ha.

Boken blev det självklara valet till Månadens affärsbok
i januari.

Det bor en hjälte i dig!
 
Trevlig läsning!

 
Läs mer »
Guldläge - så lyckas du som butikssäljare
Ta vara på guldläget!

Är du en av de lyckliga som har kunder som kommer till dig för att köpa?

Vill du att dina kunder ska lämna dig nöjda, glada och med fulla shoppingpåsar?

Vill du ha riktigt kul på jobbet?

Då har du ett guldläge!
Läs mer »
Praktisk Kriskommunikation

- Praktisk Kriskommunikation

Hur minimerar jag krisens konsekvenser genom att kommunicera och agera på rätt sätt? Hur gör jag för att vara förberedd på en krissituation? Hur hanterar jag digitala och sociala medier i en tid när rykten sprids snabbare än någonsin? Går det att komma ur en kris med bibehållet, eller kanske till och med stärkt förtroende hos både kunder, medarbetare och allmänhet?

 

Vilka attityder och förhållningssätt hjälper, respektive stjälper, framgångsrik kriskommunikation? Vad finns att lära av de kriser som varit? Alla dessa frågor besvaras ingående och praktiskt i denna bok. De vanligaste problemen kring kriskommunikation presenteras genom exempelfall och olika metoder beskrivs utifrån forskning och erfarenheter på området.

 

För det rätta sättet är tyvärr inte det naturliga. Tvärtom visar erfarenhet och forskning att de som hanterar kriser effektivast är de som vågar bryta invanda mönster och beteenden.

Läs mer »
Konsten att sätta smarta mål - och att nå dem
Istället för att pladdra sida upp och sida ner om komplicerade modeller så visar författaren dig exakt hur du ska göra för att nå dina mål och varför det är viktigt att göra det.
Läs mer »
Napoleon Hills Gyllene Regler
Napoleon Hill är världens mest lästa författare inom personlig utveckling. Här finns nu för första gången på svenska boken om hans gyllene regler.

Texterna är tidigare outgivna och är skrivna till Hills Golden Rule Magazine åren 1919-1923. Innan han skrev sina klassiker Att överlista djävulen och Think and grow rich.

Boken är spännande eftersom han skrev den under sitt hårda arbete med att undersöka vad som gör att folk lyckas eller misslyckas. Den är baserad på intervjuer med Carnegie, Ford och Edison. Där dom avslöjar sina vägar till framgång och rikedom.
Läs mer »
Problemet med ambitiösa människor

eller "Varför chefer har för mycket att göra och vad du kan göra åt det".

Lugnt och skönt på jobbet? Knappast. För de flesta organisationer idag kan vi se hur antalet uppgifter vi förväntas klara av ökar. Det har blivit lätt att ställa krav på underlag från organisationen så vi lägger mer tid på att administrera den egna organisationen, vilket ger mindre tid att leverera det vi från början förväntades göra.

Hur kan det bli så här? Bakom allt detta ligger ambitiösa människor. De är problemet. Vi har länge levt i villfarelsen att organisationers problem bottnar i att anställda är slöa, slappa och likgiltiga. En flora av teambuildingaktviteter har fått oss att försöka få människor att bli kreativa och entusiastiska. Väldigt lite resurser har lagts på att hantera de ambitiösa människorna, de som redan är allt detta. De som tar initiativ och ser till att saker händer. Ofta tyvärr inom fel områden
Läs mer »
Psychoselling - Fördubbla din försäljning på 8 veckor
PSYCHOSELLING – fördubbla din försäljning på 8 veckor är den ultimata klassikern för alla säljare. Bruce King ger dig enkla och kraftfulla tekniker för att hitta perfekta kunder, bemöta svåra invändningar och få ordern. Men det som verkligen gör den här boken unik är de hemliga kunskaperna om psykodynamisk pro- grammering – ett raketbränsle som kraftigt ökar effekten av det du lär dig, hjälper dig att klara tuffa utmaningar och blir din väg till att fördubbla din försäljning på mycket kort tid. Du kommer att tjäna massor av pengar och du kommer att ha fantastiskt roligt på jobbet!
Läs mer »
Du säljer! - Personlig marknadsföring
Mia Törnblom har skrivit handböcker om att leda sig själv och andra - nu kommer boken om personlig marknadsföring.

Vi behöver alla marknadsföra oss själva och skapa vårt personliga varumärke, oavsett om vi är egenföretagare eller anställda. Idag är det viktigare än någonsin att våga ta plats!

Överallt behöver vi sälja in oss själva för att fortsätta att vara attraktiva på arbetsmarknaden. Vi kan vara hur bra som helst på det vi gör, men om ingen märker det eller vet om att vi finns, får vi inga nya uppdrag, jobberbjudanden eller vad det nu är vi längtar efter.
Läs mer »
Show me the money! Hur du tjänar pengar på sportmarknadsföring
Show me the money är den riktiga handboken för dig som arbetar med sportmarknadsföring.

Och den är lika intressant för dig som vill veta mera om hur man gör affärer inom fotbollen.

Den lär dig hur du kan tjäna pengar som klubb, turnering eller organisation. Och vänder sig till och med till dig som är individuell spelare.

Författaren, Esteve Calzada, arbetade som FC Barcelona’s marknadschef och var den som byggde upp klubben och det gigantiska intresset kring den och dess spelare under åren 2002 till 2007.

Han är också en av grundarna till Leo Messi Management
Läs mer »
Sociala medier - En lathund
Sociala medier – en lathund är en handbok med lättbegriplig vägledning i Facebook, LinkedIn, bloggar och mikrobloggar. Boken ger även en inblick i sociala medier för bland annat bokmärken, dokument, film och positionering.
 
Steg för steg och med hjälp av tydliga illustrationer får du hjälp att starta konto på Facebook, ställa in sekretessinställningar, starta en egen blogg och så vidare.
 
Boken vänder sig till både privatpersoner och företag som vill komma igång med sociala medier, och kan med fördel användas som lärobok.
Läs mer »
JA! 2011
Har du tänkt på hur viktigt det är att ha kul på jobbet? 
 
För där tillbringar du en stor del av ditt liv. Dessutom - har du kul på jobbet så påverkar det resten av livet också. 
Läs mer »
REFERENSER
Den avgörande faktorn som fördubblar din försäljning REFERENSER 
Läs mer »
Så blir du framgångsrik - utan pengar, utan kontakter och med helt fel bakgrund
Så blir du framgångsrik - utan kontakter, utan pengar och med helt fel bakgrund är som din egen privata plan för att nå framgång.

Boken visar exakt (och steg för steg) vad du ska göra för att komma dit du vill i livet, oavsett om det handlar om att bli rik, göra karriär, få lyckligare relationer eller bara sparka dig själv i rumpan framåt.
Du kommer snabbt märka att det inte spelar någon som helst roll om du börjar från noll (eller till och med från minusläge).
Läs mer »
100 sidor om hur du vinner tid
De som får saker och ting gjorda vet hur de ska planera och hantera sin tid. Och dessutom låter de inte någon annan ta kontrollen över vad de gör på dagarna.
 
Läs mer »
30 ways to Close the Deal
Storsäljaren 30 sätt att göra affär finns nu översatt till engelska.
Läs mer »
54 steg som får ditt företag att växa med raketfart
Företagarnas egen Red Bull! Nu uppdaterad 2013
I den här boken hittar du strategierna och tankarna som behövs för att ditt företag ska växa snabbare – till och med i raketfart!
 
Boken är snabbläst och konkret och är uppbyggd så att du kan välja vilket steg du vill börja med och få fart framåt direkt.
Läs mer »
5-minutersmarknadsföraren
Förbättra ditt resultat på fem futtiga minuter!
Läs mer »
Agile - konsten att slutföra projekt
Detta är en praktiskt bok! Med praktisk bok menas att den innehåller de checklistor, mallar och verktyg som krävs för att med boken som stöd kunna börja arbeta agilt.
Läs mer »
Att överlista Djävulen - hemligheten till frihet och framgång
Napoleon Hill är världens mest lästa författare inom området framgång. Mer än 60 miljoner har läst hans tidigare böcker.

I Att överlista Djävulen använder han all sin kraft för att hitta kärnan för den mänskliga potentialen. Han gräver djupt för att avslöja hur rädsla, tvekan, ilska och avundsjuka hindrar oss att nå våra mål.

Han gör det genom att överlista Djävulen själv och i en intervju avtvinga honom svar på hur det går till när han gör att en människa misslyckas.
Läs mer »
Best of MML
Nu är den äntligen här!

Den ultimata inspirationsboken för dig som vill nå dina mål och lyckas med din försäljning.

I fyra år har Max Söderpalms tagit kål på söndagsångesten och peppat sina läsare inför den kommande arbetsveckan. Fullmatat med inspiration, gnista och säljtips som fungerar i verkligheten.

Här är ett urval av de klokaste, roligaste och mest användbara nyhetsbreven. Gör du det som står i boken behöver du aldrig mer oroa dig för säljdippar. För då blir du branschens bästa säljare.
Läs mer »
Bli en bättre ledare och chef
En praktisk handbok för dig som utveckla ditt ledarskap.
Läs mer »
Boken om mig
Nu är det lätt att skriva ner din livshistoria
Svårigheten med att skriva om sitt eget liv har alltid varit att veta var man ska starta och hur man fortsätter. Men nu finns det inga undanflykter längre.
 
Läs mer »
Chefens bästa vän - ledarskap utan flum
Det här är boken som fram till idag hjälpt fler än 31 000 svenska chefer med lösningar i det dagliga jobbet.
Läs mer »
Den rikaste mannen i Babylon
Vill du veta hur du blir rik? Här är boken som avslöjar hur du tjänar pengar, behåller dem och får dem att arbeta för dig.
Läs mer »
Generations-anpassat ledarskap
 - Från Pearl Harbor till Pearl Jam
 
"Lär dig att förstå vad som motiverar och engagerar olika generationer".
Läs mer »
Gör det nu! - eller ångra dig i graven
Den här boken är en rejäl spark i baken på dig som tror att livet är oändligt. Du får peppande tankar men också skrämmande fakta om hur ofullständigt vi människor fungerar och vad vi kan göra åt det.
Läs mer »
Hemligheten med projektledning
Det här är en bok för praktiker. Chefer och projektledare får viktiga insikter och välgrundade förslag som kan tillämpas direkt i det dagliga arbetet med projekt av alla slag på en arbetsplats.
Läs mer »
Hur du motiverar dig själv när allt suger
Du vet ju själv hur svårt och hårt det kan vara att jobba ensam. Ibland kan det till och med vara svårt när det går bra. Du får in ett toppenjobb och den enda du kan jubla tillsammans med när du lägger på luren är dig själv. 
Läs mer »
Inspiratörerna - hur du leder dig själv och andra till framgång
Låt dina idéer bli större än dig själv.
I den här boken lär du dig hur drömmar och idéer förverkligas bäst tillsammans med andra.
Läs mer »
Jacka upp priset - Sluta fega: paketera och SÄLJ!
Vill du tjäna mer pengar? Vill du bli en stjärna på att göra affärer? Vill du förverkliga dina drömmar? 
Läs mer »
Konsten att hantera superjobbiga människor
Den här boken handlar om hur du ska hantera alla superjobbiga människor som du stör dig på där ute.
Läs mer »
Konsten att småprata
Här är boken för dig som förstår hur viktigt småprat är för att bygga relationer både privat och på jobbet.
Läs mer »
Må bra under tiden du lyckas
Vill du också må bra under tiden du lyckas?
Kanske är det det viktigaste av allt?
Det är möjligt. Du kan må bra under tiden du förverkligar dina drömmar och idéer.
Läs mer »
Nå framgång på LinkedIn
Över en miljon svenskar har en profil på LinkedIn, men hur många drar full nytta av den?

Nå framgång på LinkedIn visar konkret och effektivt hur du kan ta till vara på de möjligheter världens största professionella kontaktnät erbjuder. Vare sig du är intresserad av att skapa nya affärsmöjligheter, vill påverka din karriär eller bara förvalta och utveckla ditt kontaktnät är boken ett värdefullt verktyg som skapar faktisk nytta för dig.

Utan att bli teknisk lär boken dig hur du ska tänka och agera på LinkedIn för att nå bästa möjliga resultat. Du får också reda på hur du skapar en profil som arbetar för dig och får tips på hur du bygger ett kontaktnät som gör detsamma. Dessutom får du lära dig hur du ska göra för att kontinuerligt generera nya möjligheter, som gynnar både karriär och affär.
Läs mer »
Personligt entreprenörskap – att få saker att hända
De flesta har aldrig lärt sig hur man gör för att förverkliga drömmar och idéer. Den här boken lär dig hur du gör för att bli en personlig entreprenör!
Läs mer »
Receptbok för ett rikare liv. Personligt ledarskap
Receptbok för ett rikare liv. Personligt ledarskap" är en inspirations- och receptbok för vardagens med- och motgångar. Vad gör de som klarar tuffa utmaningar? De som aldrig blir stressade?
Läs mer »
Själslig Diagnos : Hel igen
I Själslig Diagnos fördjupar vi oss ytterligare i varför Helmetoden ger en så kraftfull intuitiv och helande kontakt med Gud.
Läs mer »
Skriv som proffsen
  • Tycker du att grammatik är trist?
  • Vill du skriva bättre texter privat och på jobbet?
  • Vill du ha snabba tips som lyfter all din skriftliga kommunikation
  • Då är det här en bok för dig!
Läs mer »
Stressfri på jobbet
Boken Stressfri på jobbet ger dig hela 218 konkreta idéer om hur du slipper jobbstressen och får mer harmoni i jobbet.
Läs mer »
Sälj som en Toppsäljare
Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkontakter och dubbla din försäljning.
Läs mer »
TUFF KÄRLEK för Ledare!
Sverige, Norden och världen behöver människor som vågar gå före, som har stora mål och visioner, som tror så mycket på sina idéer att de är villiga att göra det som krävs och som har modet att stå upp och stå kvar för att uppnå dem. Som vågar tänka nytt, tänka annorlunda och gå emot den inbyggda tröghet vi har i vårt samhälle, den som håller människor och förlegade strukturer på plats och omöjliggör utveckling.
 
Vi behöver modiga, visionära ledare som vågar leda med TUFF KÄRLEK!
 
I den här boken beskriver vi de modeller och de verktyg vi använder i den process som vi fått pris för som ”Årets utbildningsinnovation 2010”. Vi varvar detta med våra egna personliga livserfarenheter, många års arbete med ledarskap och resultatcoaching samt med berättelser om hur några av våra kunder gått emot det som ”inte går”. Kunder som velat mer, kunnat mer och som varit trötta på att vänta.
Läs mer »
ÄLSKADE ASSISTENT
 ÄLSKADE ASSISTENT

- en inspirationsbok om coachande personlig assistans inom LSS

 

ÄNTLIGEN EN BOK SOM VÅGAR LYFTA FRAM frågorna som berör. Det som Jan Blomström gör här är helt unikt! Han lyfter på ett helt nytt sätt fram en av vår tids största och kanske viktigaste branscher, nämligen personlig assistans, med ambitionen att skapa skillnad. En medialt påpassad bransch som står under kraftig förändring i och med en uppgraderad lagstiftning och införandet av tillståndsplikt.

Läs mer »
Beviset - den enkla vägen till nya affärer
Så här säger Bruce King om Beviset:

”Beviset” måste läsas. Den är en fantastisk bok som illustrerar vilken effekt positivt och negativt tänkande har på livet.

Om du fick ett bevis på att du skulle göra många fler affärer och lyckas bättre i livet om du tänkte mer positivt. Skulle du vilja ha det beviset då?
Läs mer »
Framgångslagarna - Sju glömda principer som gör det lätt för dig att lyckas
Har du knäckt koden?

Vet du vilka lagar som styr världen och människorna?

Vill du lära dig dem?

Om du vill bli framgångsrik behöver du veta hur världen fungerar. De fysiska naturlagarna känner du redan till. Men det finns mentala naturlagar också, som påverkar allt som sker.
Läs mer »
Jag blir vad jag tänker
Vill du ha sanna och ärliga relationer där ni ger varandra energi?

Vill du ha ett jobb där du utvecklas, har roligt och kommer till din fulla rätt?

Vill du att din ekonomi ska vara ett stort glädjeämne för dig?
Läs mer »