Marknadsföring

Bli en aktiv ledare - så påverkar du din chef och dina medarbetare

Författare: Thomas Lundqvist

Tillhör du den typen av ledare som ibland känner dig klämd mellan högste chefen och medarbetarna? Då ska du läsa detta noga.

För nu är Thomas Lundqvist tillbaka med sin nya ledarskapsbok.

Bli en aktiv ledare - så påverkar du din chef och dina medarbetare.

Boken är unik för den lär dig BÅDE hur du med ett aktivt ledarskap lyckas uppåt och nedåt i företaget eller organisationen.

Med hjälp av vetenskapliga fakta, konkreta verktyg, beprövade metoder och insikter om hur människan fungerar får du kunskaper som kan utveckla ditt ledarskap – för alltid.
Läs mer »
Stå på dig - annars gör någon annan det
Har du lust att bygga en helt ny ryggrad?
I den här boken får du verktygen som behövs för att du ska kunna stå upp för dig själv och undvika att bli trampad på.
Du kommer att få lära dig hur man imponerar på folk och får respekt genom att visa integritet och hur du hanterar situationer som snälla människor ofta har svårt att hantera. Den här boken handlar om att bygga en ryggrad och är till för dig som är lite för snäll för ditt eget bästa.
Läs mer »
Konsten att spara pengar i ditt företag
Hur spar man pengar i företaget utan att det drabbar verksamheten?

Det är en smart fråga att ställa sig som företagare varje dag.
Den här boken ger dig 207 konkreta sätt att spara pengar så att det märks, inte bara varje dag utan i resultatet i slutet av året. Läs boken med en markeringspenna i handen och sluta slösa bort pengar som du kan använda till vettigare saker - en bonus till dig själv till exempel.

Om du vill ha pengar över i ditt företag - läs den
Läs mer »
Köp nu! Boken dina konkurrenter inte vill att du ska läsa
Vill du vet hemligheterna med varför folk köper saker och tjänster? Den här boken är skriven av ett proffs som vet och snart kan du veta också.
Det finns massvis med böcker skrivna om hur man ska marknadsföra sig med annonser, direktreklam, radioreklam, tv, Pay-Per-Click-annonsering, SEO, hur man ska använda sociala medier och så vidare. Men den här boken handlar inte alls om det.
 
Den här boken handlar om varför folk köper och hur du kan använda dessa insikter för att sälja mer. Om du följer tipsen, tricksen och hemligheterna kommer du att öka din försäljning. Garanterat, eller pengarna tillbaka.
 
 
Läs mer »
Jobba smartare - inte hårdare
Jobba smartare - inte hårdare
Måste man jobba naken för att få något gjort?
Visste du att författaren Victor Hugo var så lat att han tvingade sin betjänt att gömma kläderna så att Victor inte kunde gå ut innan han var klar med sitt arbete. Mannen som skrev ”Les Miserables” jobbade alltså naken. 

Det finns uppenbarligen många sätt att bli mer disciplinerad. 
Läs mer »
Gold Calling
 GOLD CALLING – Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesBokning är den enda bok du behöver för att kunna bli framgångsrik i ditt säljande per telefon! 

Det är bara att inse faktum. Vill du ha fler kunder måste du våga lyfta luren. Inte nog med det, du måste säga rätt saker också. Men många tvekar inför att ringa och är negativt inställda till kalla samtal. 

Bruce King är bäst i världen på att lära säljare att ringa. I Gold Calling ger han dig nya förslag och helt unika metoder som för alltid kommer att förändra din attityd till att ringa kallt. Det kommer att göra dig mycket framgångsrik på ditt företag. 
Läs mer »
Framgångsrika arbetsplatser
FRAMGÅNGSRIKA ARBETSPLATSER - En bok om human resurshantering

Att ta till vara på och reflektera över hur de mänskliga resurserna används och hanteras är kritiskt för att bemästra konsten att skapa framgångsrika arbetsplatser. Det krävs ett holistiskt synsätt där både den psykosociala och den fysiska arbetsmiljön används som en språngbräda för att nå framgång. 

 

Boken belyser betydelsefulla områden som är kopplade till Human Resource Management (HRM) så som grupputveckling, ledarskap, målsättning, motivation, belöning och kommunikation. Men också förändringsarbete, fysisk miljö som strategi, hälsopromotion och personalekonomi.

Läs mer »
Talangfabriken
ÄNTLIGEN EN BOK SOM FÖRÄNDRAR SYNEN PÅ ARBETSPLATSEN

Att få arbeta på en modern arbetsplats borde vara en självklarhet för alla då vi lever och verkar mitt i ett modernt och kunskapsintensivt informationssamhälle.

I sin nya bok Talangfabriken har affärspsykologen Jan Blomström siktet inställt på alla medarbetare som vill vara med och bidra till en attraktiv och modern arbetsplats. Han har skapat en bok som helt och hållet förändrar synen på våra arbetsplatser. Jobbet är inte längre bara är en födkrok, utan en personlighetsskapande del av var och ens liv där alla sorters talanger får utvecklas och växa sig starka, både som yrkespersoner och som individer.

Läs mer »
Ja! 2012
Ja! 2012
Sveriges 11 främsta inspiratörer om hur du blir lycklig
 
När var du lycklig senast?
 
Alla är vi olika. Därför blir vi lyckliga av olika saker.
 
För någon är lyckan i kärleken till en hund. För någon annan handlar lycka om att förverkliga sina drömmar. För en tredje är lycka att svara JAAA på en fråga som kan förändra hela livet.
 
Detta är tredje JA-Boken. Den berättar insperatörernas syn på lycka och ger dig konkreta tips på vad du kan göra för att bli ännu mer lycklig. Om du låter dig inspereras av deras texter har du alla möjligheter att själv skapa lycka i ditt eget liv.
 
15 Kronor per såld bok går till The Chiparamba Foundation, som hjälper barn i Afrika som blivit föräldrarlösa på grund av Aids. Chipapamba använder fotboöö som ett sätt att nå barnen för att utbilda den om hiv och aids och skapa hopp om framtiden.
Läs mer »
Så blir du en superbjörn
"Vet du att alla föds med superkrafter? Men de flesta lär sig inte att använda dem."
 
En dag kommer björnen Tryggve flygande och knackar på lille Villes fönster. Då börjar ett riktigt äventyr. För tryggve är inte vilken björn som helst. Han är en superbjörn....
 
I sju underbara historier berättar Tryggve hemligheter om livet. Saker som Ville behöver veta för att en dag kunna bli en superbjörn, han också. Vill du veta hemligheterna? Följ med på en spännande resa i sällskap med Tryggve Superbjörnen och Ville.
 
Känner du något barn som du vill ge en bra start?
Läs Så blir du en superbjörn tillsammans. Förmodligen lär du dig lika mycket som barnet.
 
Pris 178 sek ink frakt. Gäller idag.
Läs mer »
492 överlevnadstips för små företag i lågkonjunktur
I den här boken får du nästan 500 konkreta tips som du kan använda direkt för att lyfta ditt företag under lågkonjunkturen.

Du får smarta tips om hur du fångar upp kunderna, spar pengar och motiverar dig själv och personalen att verkligen ta i och paddla på uppströms. Alla tips går att använda direkt.

"492 överlevnadstips för små företag i lågkonjunktur är en positiv och lättsam bok som manar till handlingskraft och inger hopp. Precis vad vi behöver nu!"
Handelskammartidningen
Läs mer »
Styrelsefällor

Svårt att få ett väl fungerande styrelsearbete? Tyvärr är ni inte ensamma. Även stora och välskötta företag har gått i fällor som fått företagen att hamna på ruinens brant.


Den här boken bygger på verkliga händelser och beskriver åtta fallstudier i påhittade företag. Alla händelser har inträffat i verkligheten men då syftet inte har varit att hänga ut vare sig företag, ägare eller styrelseledamöter har de trettiotalet händelserna slagits samman i åtta påhittade företag.


Varje kapitel avslutas med en summering av vad som hände, vilka fällor som respektive styrelse gick i och vilka lärdomar ägare och styrelser kan dra av dessa. Att utvärdera och lära sig från misstag är tyvärr inte så vanligt. Detta trots att det är genom misstagen som utvecklingen förs framåt.

Vi hoppas att denna bok ska tjäna som tankeställare och som start för nästa generations goda styrelsearbete.
Läs mer »
Projektkommunikation - så får du den att fungera!
Är du projektledare och är osäker på hur du får effektiv kommunikation i dina projekt? Då är det här boken för dig!

Det är många gånger som projektledare får höra att de brustit i kommunikationen. När jag som projektledare försummat att informera de som slutligen ska ta emot det som projektet producerat och de har synpunkter som jag borde tagit med långt tidigare i arbetet kan det bli allvarliga konsekvenser. Ett annat exempel är om jag ger alltför mycket information på en gång och förväntar mig att alla uppfattat.

Ofta handlar återblickar på genomförda projekt kring kommunikation. Kommentarer som Vi fick ingen information! är tyvärr vanligt att höra i korridorerna efter avslutade projekt.

Med tanke på att 80 procent av en ledares tid består av kommunikation är det kanske inte så konstigt. Det är konstiga är snarare att så många böcker inom projektledningsämnet fokuserar på planering och metodik, istället för kommunikation.

I den här boken har jag samlat kunskap som har varit viktig i min utvecklingsresa för att bli en professionell projektledare.
Läs mer »
Våga leda modigare!

- Vill du bli en modigare ledare?

- Vill du ha modigare medarbetare i din organisation?

- Funderar du på varför det är svårare att vara modig i vissa organisationer, än i andra?

Lär dig mer om vad mod är, varför det leder till resultat och hur du gör för att skapa de förutsättningar som krävs för att du och dina medarbetare skall våga. 

Våga leda modigare! belyser ledarskapsutmaningar och ger dig konkreta verktyg att använda för att ta fram modet inom dig. För när något är lättare sagt än gjort, är det modet som saknas. Mod är inte svårt, bara lite läskigt.

Läs mer »
Guldläge - så lyckas du som butikssäljare
Ta vara på guldläget!

Är du en av de lyckliga som har kunder som kommer till dig för att köpa?

Vill du att dina kunder ska lämna dig nöjda, glada och med fulla shoppingpåsar?

Vill du ha riktigt kul på jobbet?

Då har du ett guldläge!
Läs mer »
Praktisk Kriskommunikation

- Praktisk Kriskommunikation

Hur minimerar jag krisens konsekvenser genom att kommunicera och agera på rätt sätt? Hur gör jag för att vara förberedd på en krissituation? Hur hanterar jag digitala och sociala medier i en tid när rykten sprids snabbare än någonsin? Går det att komma ur en kris med bibehållet, eller kanske till och med stärkt förtroende hos både kunder, medarbetare och allmänhet?

 

Vilka attityder och förhållningssätt hjälper, respektive stjälper, framgångsrik kriskommunikation? Vad finns att lära av de kriser som varit? Alla dessa frågor besvaras ingående och praktiskt i denna bok. De vanligaste problemen kring kriskommunikation presenteras genom exempelfall och olika metoder beskrivs utifrån forskning och erfarenheter på området.

 

För det rätta sättet är tyvärr inte det naturliga. Tvärtom visar erfarenhet och forskning att de som hanterar kriser effektivast är de som vågar bryta invanda mönster och beteenden.

Läs mer »
Napoleon Hills Gyllene Regler
Napoleon Hill är världens mest lästa författare inom personlig utveckling. Här finns nu för första gången på svenska boken om hans gyllene regler.

Texterna är tidigare outgivna och är skrivna till Hills Golden Rule Magazine åren 1919-1923. Innan han skrev sina klassiker Att överlista djävulen och Think and grow rich.

Boken är spännande eftersom han skrev den under sitt hårda arbete med att undersöka vad som gör att folk lyckas eller misslyckas. Den är baserad på intervjuer med Carnegie, Ford och Edison. Där dom avslöjar sina vägar till framgång och rikedom.
Läs mer »
Psychoselling - Fördubbla din försäljning på 8 veckor
PSYCHOSELLING – fördubbla din försäljning på 8 veckor är den ultimata klassikern för alla säljare. Bruce King ger dig enkla och kraftfulla tekniker för att hitta perfekta kunder, bemöta svåra invändningar och få ordern. Men det som verkligen gör den här boken unik är de hemliga kunskaperna om psykodynamisk pro- grammering – ett raketbränsle som kraftigt ökar effekten av det du lär dig, hjälper dig att klara tuffa utmaningar och blir din väg till att fördubbla din försäljning på mycket kort tid. Du kommer att tjäna massor av pengar och du kommer att ha fantastiskt roligt på jobbet!
Läs mer »
Du säljer! - Personlig marknadsföring
Mia Törnblom har skrivit handböcker om att leda sig själv och andra - nu kommer boken om personlig marknadsföring.

Vi behöver alla marknadsföra oss själva och skapa vårt personliga varumärke, oavsett om vi är egenföretagare eller anställda. Idag är det viktigare än någonsin att våga ta plats!

Överallt behöver vi sälja in oss själva för att fortsätta att vara attraktiva på arbetsmarknaden. Vi kan vara hur bra som helst på det vi gör, men om ingen märker det eller vet om att vi finns, får vi inga nya uppdrag, jobberbjudanden eller vad det nu är vi längtar efter.
Läs mer »
Show me the money! Hur du tjänar pengar på sportmarknadsföring
Show me the money är den riktiga handboken för dig som arbetar med sportmarknadsföring.

Och den är lika intressant för dig som vill veta mera om hur man gör affärer inom fotbollen.

Den lär dig hur du kan tjäna pengar som klubb, turnering eller organisation. Och vänder sig till och med till dig som är individuell spelare.

Författaren, Esteve Calzada, arbetade som FC Barcelona’s marknadschef och var den som byggde upp klubben och det gigantiska intresset kring den och dess spelare under åren 2002 till 2007.

Han är också en av grundarna till Leo Messi Management
Läs mer »
Sociala medier - En lathund
Sociala medier – en lathund är en handbok med lättbegriplig vägledning i Facebook, LinkedIn, bloggar och mikrobloggar. Boken ger även en inblick i sociala medier för bland annat bokmärken, dokument, film och positionering.
 
Steg för steg och med hjälp av tydliga illustrationer får du hjälp att starta konto på Facebook, ställa in sekretessinställningar, starta en egen blogg och så vidare.
 
Boken vänder sig till både privatpersoner och företag som vill komma igång med sociala medier, och kan med fördel användas som lärobok.
Läs mer »
markandsföring och kommunikation i Sociala Medier
Vad är egentligen sociala medier och hur kan företag och organisationer dra nytta av dem?
Läs mer »
Så blir du framgångsrik - utan pengar, utan kontakter och med helt fel bakgrund
Så blir du framgångsrik - utan kontakter, utan pengar och med helt fel bakgrund är som din egen privata plan för att nå framgång.

Boken visar exakt (och steg för steg) vad du ska göra för att komma dit du vill i livet, oavsett om det handlar om att bli rik, göra karriär, få lyckligare relationer eller bara sparka dig själv i rumpan framåt.
Du kommer snabbt märka att det inte spelar någon som helst roll om du börjar från noll (eller till och med från minusläge).
Läs mer »
100 sidor för dig som hellre käkar taggtråd än kontaktar kunder
Det här är en bok för dig som alltid känner att det hugger av olust i magen när du ska börja kontakta kunder för att sälja.
Läs mer »
100 sidor om att få gratisreklam
Här är boken som hjälpt oss att få hundratals artiklar skrivna om det här förlaget.
Läs mer »
100 sidor om att lyckas som projektledare
Den här boken hjälper dig inte bara att strukturera projektet och föra det framåt - Du lär dig också manövrera mellan de faror och oförutsedda händelser som alla projekt innehåller.
Läs mer »
100 sidor om att starta, driva och tjäna pengar på ett nyhetsbrev
Den här boken lär dig just hur du knyter kunderna närmare dig med ett nyhetsbrev, hur du hittar nya kunder och skapar förtroenden snabbare än du kan göra i verkliga livet.
Läs mer »
100 sidor om hur du gör bättre marknadsundersökningar
Den här boken lär dig allt du behöver veta för att göra egna marknadsundersökningar, stora eller små.
Läs mer »
345 smarta sätt att skaffa nya kunder
Om du är intresserad av att få många fler kunder snabbare och enklare än vad du får idag - då kommer den här boken att bli din bästa vän. Nu uppdaterad 2013
 
Läs mer »
444 smarta tips för dig som säljer tjänster
Den här boken visar dig som säljer tid och kunskap vilka de mest effektiva genvägarna är till att höja priserna, få mer passiva inkomster och hur du gör för att synas mycket bättre för dina kunder.
Läs mer »
Aha...Det är enkelt! 18 insikter som gör dig framgångsrik.
I ”Aha . . . Det är enkelt! 18 insikter som gör dig framgångsrik” beskriver Ola inspirerande och medryckande om att ha kul, om att sätta upp och arbeta mot fantastiska mål och framförallt om hur enkelt det är att lyckas – om du gör saker på rätt sätt.
Läs mer »
Annonsering för Gerillaföretagare
Den här boken finns av ett enda skäl: Att dina annonspengar ska jobba hårt för ditt företag.
Läs mer »
Att överlista Djävulen - hemligheten till frihet och framgång
Napoleon Hill är världens mest lästa författare inom området framgång. Mer än 60 miljoner har läst hans tidigare böcker.

I Att överlista Djävulen använder han all sin kraft för att hitta kärnan för den mänskliga potentialen. Han gräver djupt för att avslöja hur rädsla, tvekan, ilska och avundsjuka hindrar oss att nå våra mål.

Han gör det genom att överlista Djävulen själv och i en intervju avtvinga honom svar på hur det går till när han gör att en människa misslyckas.
Läs mer »
Best of MML
Nu är den äntligen här!

Den ultimata inspirationsboken för dig som vill nå dina mål och lyckas med din försäljning.

I fyra år har Max Söderpalms tagit kål på söndagsångesten och peppat sina läsare inför den kommande arbetsveckan. Fullmatat med inspiration, gnista och säljtips som fungerar i verkligheten.

Här är ett urval av de klokaste, roligaste och mest användbara nyhetsbreven. Gör du det som står i boken behöver du aldrig mer oroa dig för säljdippar. För då blir du branschens bästa säljare.
Läs mer »
Bli en bättre ledare och chef
En praktisk handbok för dig som utveckla ditt ledarskap.
Läs mer »
Gerillaföretagaren - Gerillamarknadsföring för dig
Det här är Sveriges mest sålda bok om hur små företag kan göra för att synas utan att det kostar pengar, det som kallas gerillamarknadsföring (över 50 000 företagare har redan läst den).

För att följa med i tiden har boken har uppdaterats fem gånger - varje gång med nya smarta metoder som hjälper ditt företag att synas och tjäna mer pengar.
Läs mer »
Inspiratörerna - hur du leder dig själv och andra till framgång
Låt dina idéer bli större än dig själv.
I den här boken lär du dig hur drömmar och idéer förverkligas bäst tillsammans med andra.
Läs mer »
Jag vill. Jag kan. Jag ska!
Dåligt självförtroende är något som de flesta av oss drabbas av förr eller senare. För somliga handlar det bara om tillfälliga svackor, för andra blir problemet större och mer långvarigt. Onödigt långvarigt och onödigt stort eftersom det faktiskt finns konkret hjälp att få.
Läs mer »
Konsten att skriva så dina kunder vill köpa

Vassa och välformulerade ord och texter kan innebära skillnaden mellan ett köpbeslut och en kund som går vidare till din konkurrent utan att köpa över huvudtaget.

Läs mer »
Nå framgång på LinkedIn
Över en miljon svenskar har en profil på LinkedIn, men hur många drar full nytta av den?

Nå framgång på LinkedIn visar konkret och effektivt hur du kan ta till vara på de möjligheter världens största professionella kontaktnät erbjuder. Vare sig du är intresserad av att skapa nya affärsmöjligheter, vill påverka din karriär eller bara förvalta och utveckla ditt kontaktnät är boken ett värdefullt verktyg som skapar faktisk nytta för dig.

Utan att bli teknisk lär boken dig hur du ska tänka och agera på LinkedIn för att nå bästa möjliga resultat. Du får också reda på hur du skapar en profil som arbetar för dig och får tips på hur du bygger ett kontaktnät som gör detsamma. Dessutom får du lära dig hur du ska göra för att kontinuerligt generera nya möjligheter, som gynnar både karriär och affär.
Läs mer »
PR Handboken
Efter tre år års arbete och uppdateringar kommer nu klassikern PR-Handboken i ny skepnad, anpassad med nya idéer och nya verktyg som du kan använda direkt.
Läs mer »
Rivstart - STARTA EGET 2011
Det här är den enda ständigt aktuella och alltid uppdaterade Starta Egetbok som har fokus på hur du ska göra för att komma igång och börja tjäna pengar snabbt i ditt nya företag.
Läs mer »
Skriv som proffsen
  • Tycker du att grammatik är trist?
  • Vill du skriva bättre texter privat och på jobbet?
  • Vill du ha snabba tips som lyfter all din skriftliga kommunikation
  • Då är det här en bok för dig!
Läs mer »
Sociala medier - en marknadsföringshandbok
Alla pratar om sociala medier. Om hur viktigt det är att synas och finnas med som företag.
Frågan är: På vilka sätt kan sociala medier bli en guldgruva och framtida möjlighet för ditt företag?
Läs mer »
Stressfri på jobbet
Boken Stressfri på jobbet ger dig hela 218 konkreta idéer om hur du slipper jobbstressen och får mer harmoni i jobbet.
Läs mer »
Tvärtom
En helt ny bok för dig som vill vinna, bli framgångsrik och samtidigt lycklig.
Läs mer »
ÄLSKADE ASSISTENT
 ÄLSKADE ASSISTENT

- en inspirationsbok om coachande personlig assistans inom LSS

 

ÄNTLIGEN EN BOK SOM VÅGAR LYFTA FRAM frågorna som berör. Det som Jan Blomström gör här är helt unikt! Han lyfter på ett helt nytt sätt fram en av vår tids största och kanske viktigaste branscher, nämligen personlig assistans, med ambitionen att skapa skillnad. En medialt påpassad bransch som står under kraftig förändring i och med en uppgraderad lagstiftning och införandet av tillståndsplikt.

Läs mer »
Beviset - den enkla vägen till nya affärer
Så här säger Bruce King om Beviset:

”Beviset” måste läsas. Den är en fantastisk bok som illustrerar vilken effekt positivt och negativt tänkande har på livet.

Om du fick ett bevis på att du skulle göra många fler affärer och lyckas bättre i livet om du tänkte mer positivt. Skulle du vilja ha det beviset då?
Läs mer »
Framgångslagarna - Sju glömda principer som gör det lätt för dig att lyckas
Har du knäckt koden?

Vet du vilka lagar som styr världen och människorna?

Vill du lära dig dem?

Om du vill bli framgångsrik behöver du veta hur världen fungerar. De fysiska naturlagarna känner du redan till. Men det finns mentala naturlagar också, som påverkar allt som sker.
Läs mer »
Jag blir vad jag tänker
Vill du ha sanna och ärliga relationer där ni ger varandra energi?

Vill du ha ett jobb där du utvecklas, har roligt och kommer till din fulla rätt?

Vill du att din ekonomi ska vara ett stort glädjeämne för dig?
Läs mer »